Nataša 15 godina nije bila intimna sa suprugom: Svaki put kad pokušaju, dešava se užasna stvar

Ispovijesti

Nataša 15 godina nije bila intimna sa suprugom: Svaki put kad pokušaju, dešava se užasna stvar

Britanka iz Liverpula otkrila je da 15 godina nije bila intimna sa suprugom iako je to, kao i svaka žena, bezbroj puta želela. Za sve je kriv događaj iz njenog detinjstva, kada je sa 13 godina ušla u menopauzu, nakon čega joj se u potpunosti promenilo sve u organizmu.

Nataša Ovens (45) iz Mersisajda kaže da je poslednji put imala odnos sa mužem Demijenom kada je napunila 30 godina. Tada je doživela bol kakav ne bi poželela ni najgorem neprijatelju. Na kraju je doživela i to da joj odstrane veći deo vagine.

– Navikla sam se na život bez odnosa sa partnerom. Još od menopauze videla sam da nisam kao ostale devojke u školi. Dok sam rasla, imala sam velikih problema tokom se*sualnih odnosa. Vagina me je uvek toliko bolela da danima nisam mogla ni da uriniram kako treba. Kad sam upoznala Demijena, brzo sam mu u vezi rekla kako stoje stvari. Bio je pažljiv i uviđajan. Zajedno smo išli lekarima koji su govorili da postoje neki plikovi u unutrašnjosti vagine, rane koje ne može ni operacija da eliminiše. Samo reduciranje polnog organa na veličinu od dva centimetra moglo bi da me spase bolova u daljem životu – kaže Nataša.

Fenomen koji ne pogađa puno žena na svetu njoj je uskratio ono najlepše u odnosu sa suprugom. Ipak, naučili su da se vole i na druge načine.

– Nijednog trenutka nismo to pitanje postavili kao jedno od važnijih. Na početku veze i braka uspevali smo uz puno truda i prisutnost bola kod mene nešto i da uradimo u krevetu, ali evo već 15 godina nema ničega. Niti će biti. Vagina mi je odstranjena, odnosno ostavljeno mi je tek toliko od nje da mogu da uriniram. Lekari su pronašli u unutrašnjosti zgrušanu krv koja nije mogla da bude odstranjena nikako drugačije osim hirurškim putem. Bilo je i opasno, kažu da sam mogla da budem i životno ugrožena – kaže Nataša.

Uz Demijena je naučila šta zaista znače sreća i radost u životu.

– Imam neverovatnu podršku od njega i trudim se i da mu se revanširam pažnjom. Predlagala sam mu na početku i da pronađe drugu ženu ako ne može bez se*sa, međutim, smrtno se uvredio – rekla je Ovensova. (objektiv.rs)

Odgovori