Ovo je 15-godišnja Melisa koja je preminula u saobraćajnoj nesreći: Krenula u školu, pa je pregazili dva puta

Region

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i S. Ć. (58) iz Novog Pazara, osumnjičenog da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je jutros u naselju Mur upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu, udario petnaestogodišnju devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.

S. Ć. je, kako se sumnja, potom kombi vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se rano jutros, kada je devojčica išla u školu. Ona je na licu mesta preminula od posledica povreda koje je zadobila prilikom udarca.

Kako su meštani ranije ispričali za naš portal, deo puta na kom je došlo do nesreće poznat je kao rizičan. Vozači tom deonicom jure.

„Ovo je najrizičnija tačka, ovde stalno brinemo za svoju decu, apelujemo na vlasti godinama unazad da urade nešto konkretno. Ovo je magistralni put za Crnu Goru, ovde je saobraćaj ogroman, a niko ništa ne preduzima, a naselje je možda i jedno od najvećih u Pazaru. Kad se desi nešto ovako, par dana budu policijske patrole i posle nikom ništa“, rekao je meštanin ranije za naš portal.

Gradsko vijeće Novog Pazara proglasilo je, 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, djevojčice koja je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Mur.

Pripadnici MUP-a u Novom Pazaru uhapsili su 17-godišnjaka iz ovog grada zbog sumnje da je jutros automobilom udario 15-godišnju djevojčicu, koja je od zadobijenih povreda preminula. Izvor:  CrnaHronika

Odgovori