ŠOKANTNO LICE STOJE, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Fanovi je napali da se IZOBLIČILA: Džaba si dala silne pare u Turskoj za OPERACIJE FOTO

Showbizz

ŠOKANTNO LICE STOJE, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Fanovi je napali da se IZOBLIČILA: Džaba si dala silne pare u Turskoj za OPERACIJE FOTO

Stojanka Novaković Stoja šokirala je sve svojim izdanjem na jednom od poslednjih nastupa.

Pevačica je zapevala u jednom lokalu, a snimci i fotografije s njenog nastupa počeli su da kruže društvenim mrežama. Njen fizički izgled ponovo je izazvao lavinu komentara, pa su mnogi zaključili da je folkerka bespotrebno trošila novac na brojne intervencije, ali i da je ponovo povratila veliki broj kilograma.

– Šta se desilo s licem i kosom? Faca neke druge osobe! Bila si tako šlank, opet si se vratila na staru kilažu, haos! Stojo, hitno probuši kašiku! Džaba si dala silne pare u Turskoj za operacije! – samo su neki od komentara korisnika Tvitera i Tiktoka.

Inače, Stoja nikad nije krila da je posećivala estetskog hirurga i korigovala svoj izgled, a i sama pevačica je javno govorila o liposukciji, kojoj se pre izvesnog vremena podvrgla u Turskoj.

– Uradila sam to jer sam htela da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi. Bolnica je kao svemirski brod, gledali su me kao da sam svetska zvezda, iako oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – ispričala je Stoja tada za domaće medije, pa istakla da njeni fanovi ne vole kad je mršava.

– Jedno vreme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Posle sam se opet predala hrani da im ugodim – istakla je Stoja.

Podsetimo, Kurir je prvi pisao prošle godine da je Stoja zakazala i odradila kompletan remont kod jednog od najboljih evropskih plastičnih hirurga u Istanbulu, a za ovo zadovoljstvo iskeširala je čak 35.000 evra. Kurir.rs/A. Panić

Odgovori