NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati PARE u novčaniku do 18. decembra

Zanimljivosti

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati PARE u novčaniku do 18. decembra

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur i Venera ušli su u znak Jarca, pa postajemo štedljivi. Pojedini znakovi imaće više sreće na finansijskom planu nego ostali

Planete u Jarcu nas podsjećaju da uštedimo neki novac pred Novu godinu, ali i da pametno ulažemo. Situacija na nebu nije sjajna, jer je Mars retrogradan, a Uran u lošem aspektu sa Saturnom iz Vodolije, pa nije povoljno da podižete kredit do kraja godine, niti ulažete veliki novac.

Ukoliko se pitate ko će dobiti novac do 18. decembra, to su ovi horoskopski znaci: Strijelčevi, Ribe, Jarčevi i Vage.

STRIJELAC

Vi ste jedan od znakova koji dobija najviše vrednih poklona pred kraj godine. Zajedno sa Jarčevima slavite svoj rođendan, pa novac i pokloni stižu sa svih strana. Očekuje vas manji novčani dobici. Imaćete priliv novca iz dva izvora.

RIBE

Mars jeste retrogradan u Blizancima, ali hvata dobar aspekat sa Saturnom, pa može da vam stigne novac koji je kasnio. To je nešto što se tiče vaše porodice i stana. Ipak, nije dobar trenutak za podizanje kredita.

JARAC

Venera i Merkur u vašem znaku donose vam takođe poklone kao i Strelčevima. Imate velike šanse da dobijete na igrama na sreću. Saturn može lako da vam donese neki novac koji ste čekali. Ovaj dio godine vam odgovara, pa vas očekuju iznenađenja na finansijskom planu.

VAGA

Čekate novac koji treba da stigne iz inostranstva. Koliko god da se to prolongira, taj novac će stići. Uz otežane, okolnosti pare stižu. Ukoliko planirate da ulažete u nekretnine čekajte sredinu januara. (Informer.rs)

Odgovori