INCIDENT NA NASTUPU DARE BUBAMARE: Pijani gost prišao pevačici, a zbog onog što je uradio ODMAH reagovalo OBEZBEĐENJE!

Showbizz

INCIDENT NA NASTUPU DARE BUBAMARE: Pijani gost prišao pevačici, a zbog onog što je uradio ODMAH reagovalo OBEZBEĐENJE!

Pevačica Dara Bubamara pevala je na Kopaoniku, a pred kraj nastupa je na binu izašao pijani gost u nameri da je zaprosi! Zbog ovog incidenta reagovalo je obezbeđenje, a onda je cela ekipa s kojom je bio problematični gost morala da napusti klub.

– U klubu je bilo krcato, pravila je odličnu žurku sve do pred kraj, kad je došlo do incidenta. Dok je pevala, Crnogorac srednjih godina se popeo na binu, kleknuo je ispred Dare i glumio da je prosi dok je u ruci držao svoju burmu i crvenu ružu – priča na početku upućen izvor i objašnjava da se Dara Bubamara šalila u svom stilu, ali je muzika stala, kad je pritrčalo obezbeđenje:

– Taj čovek se teturao, videlo se da je mnogo popio, a kako je scena mala, Dara nije imala gde da se skloni. Obezbeđenje ga je zgrabilo i počeli su da ga iznose, bend je prestao da svira, pa je nastala gužva jer su prijatelji tog muškarca krenuli da se svađaju s obezbeđenjem da ga pusti. Sve vreme su vikali, pa su morali i njih da udalje iz kluba – otkriva izvor.

Bubamara je, kako prenose mediji, nastavila uredno s nastupom, ali pre nego što je počela da peva, kratko se obratila gostima.

– Samo da kažem da ovo nije prvi put da me prose na tezgi! Nadam se da su momci napolju dobro i da će brzo da se otrezne – našalila se Novosađanka. (Kurir.rs/ Republika)

Odgovori