“ZAUZETI MUŠKARACI MISLE DA SU SLOBODNI” Sara Reljić otkrila sramne ponude: Slao mi je poruke 2 dana pred svoju svadbu

Showbizz

“ZAUZETI MUŠKARACI MISLE DA SU SLOBODNI” Sara Reljić otkrila sramne ponude: Slao mi je poruke 2 dana pred svoju svadbu

Pevačica Sara Reljić progovorila je o nepristojnim ponudama koje dobija od zauzetih momaka i tom prilikom istakla da joj je jedan dečko slao poruke dva dana pred njegovu svadbu.

– Previše je zauzetih muškaraca koji misle da su slobodni. Zazeti… Imaju devojke i startuju! Ima profilnu sliku sa devojkom i piše, jedan mi je pisao dva dana pred svadbu! Tada sam ga pitala koju pesmu ću da im pevam za prvi ples, na šta mi je rekao da sam bezobrazna! Kako da ne budem izbirljiva, kad se tako ponašaju! Ja volim malo zgodnije muškarce, još ako može da bude nabildovan, da kada ga uhvatim za ruke i kažem: ‘aaah’! Iskreno, više volim crne muškarce, iako mi se skoro dopao plavi – rekla je Sara u emisiji Pitam za druga.

Inače, kako su pisali mediji ranije Sara Reljić je navodno bila razlog raskida između Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija. Dara se odmah oglasila ovim povodom i žestoko isprozivala Reljićevu, nazvala je “pevaljkom” i navela da će zauvek pevati za 82 evra.

– Mislim da je to rekla ishitreno i možda pomalo neupućeno u priču, zato je ubrzo i obrisala stori. Nema potrebe za tužbom jer ja stariju koleginicu nikada ne bih u lošem kontekstu ne bih uzela u usta. Ja nju jako volim, to se zna još od Pinkovih Zvezda. A sa Tonijem nisam imala ništa, osim par izlazaka. Svakako mi je rečeno da su oni raskinuli pre nego što sam pristala da izađem sa njim – rekla je Sara, a na pitanje da li je u kontaktu sa Tonijem, ona je kratko odgovorila:

Sa Tonijem se nisam čula par dana.

– Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu – napisala je Dara na svom Instagram profilu. kurir.rs

Odgovori