(VIDEO) DEVOJČICA (3) JE 11 DANA PROVELA IZGUBLJENA U ŠUMI: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete!

Ispovijesti

(VIDEO) DEVOJČICA (3) JE 11 DANA PROVELA IZGUBLJENA U ŠUMI: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete!

Trogodišnja Karina Čikitova živi s majkom u Sibiru i jednog dana pred njen 4. rođendan je želela da poseti oca koji živi u susednom selu. Često je sama išla, jer nije mnogo udaljeno. Kad je stigla u selo, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži.

Međutim, izgubila se u beskrajnim sibirskim šumama. Čak i odrasli idu samo naoružani u te šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama. Jedino ju je njen verni pas pratio.

Karinini roditelji su bili bolesno zabrinuti kada su saznali da je njihova mala ćerka nestala. Temperature su noću padale ispod nule i mnogi ljudi su krenuli u potragu za devojčicom, ali je nisu mogli pronaći. Nakon 11 dana se njen pas vratio u selo. Meštani su očekivali najgore.

Mislili su da je mala devojčica preminula u šumi. Ali, pas je krenuo ponovo nazad, a meštani su odlučili da ga prate. Kada su stigli tamo, nisu mogli da veruju svojim očima… Zbog svog herojskog spasavanja devojčice, pas i Karina su dobili spomenik, jer je dete preživelo zahvaljujući njemu, baš poput Moglija iz „Knjige o džungli“. (Espreso.co.rs/Virealno.com)

Odgovori