Hitna pomoć u Beogradu pregazila baku

Region

Hitna pomoć u Beogradu pregazila baku

Na Twitteru je osvanuo snimak nesvakidašnje nesreće kada su kola Hitne pomoći pregazila jednu stariju ženu dok su išli u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primijetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena žena, već su je uočili tek nakon izlaska iz vozila.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, incident sa kolima Hitne pomoći sa beogradskim registarskim oznakama desio se 3. decembra prije podne. Vozilo se kretalo u rikverc i parkirali su se ispred ulaza u zgradu. Pretpostavlja se da je ekipa išla na teren.

Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija žena. Iznenađujuće je da niko nije ni primijetio da su udarili ženu i potom je branikom pogurali pod vozilo.

Na svu sreću, čudom, žena nije završila ispod točka vozila. Medicinsko osoblje je izašlo iz kola Hitne pomoći i krenuli da ulaze u zgradu. Pretpostavlja se da je žena počela da viče, te su se medicinski radnici okrenuli i tek tada primijetili ženu.

Ubrzo nakon toga su izvadili ženu koja je bila zaglavljena ispod vozila i pružili joj pomoć. Vozač se pomjerio unapred, kako bi žena mogla da se izvuče. Izvor: N1

Odgovori