HAOS I LOM ZA CRNIM STOLOM! Filipu Caru pala roletna, nisu mogli da ga obuzdaju, uletelo obezbeđenje, a razlog Aleks (FOTO)

Showbizz

HAOS I LOM ZA CRNIM STOLOM! Filipu Caru pala roletna, nisu mogli da ga obuzdaju, uletelo obezbeđenje, a razlog Aleks (FOTO)

Filip Car nastavio je da urla na Ivana Dragića jer špijunira šta radi Aleksandra Nikolić i on. Njih dvojica su se žestoko posvađali, a onda je Car preko stola krenuo ka njemu, ali je obezbeđenje odmah reagovalo.

– J*baću ti mamu žvalavu, pet puta sam ti pustio, a sad ide temo 24 sata. Faca će da ti bude bleda 24 sata – pričao je Car.

Dobro – dodoa je Dragić.

– Meni je našao da glumi špijuna – nastavio je Car.

 

Filip i Ivan nastavili su da se prepucavaju za crnim stolom.

– Ako nju komentarišeš automatski diraš mene. Prvi si podigao glas, prvi si me opsovao – rekao je Car.

– Ja nikad ne radim prvi – dodao je Ivan.

– Ja ti kažem da staneš, pet puta sam ti rekao. Ti stani i ne postojiš za mene, pa se tako ponašaj prema meni. Ako te voditelj pita reci: “Nemam lepo mišljenje, ne komentarišem”. Nemoj da me podbadaš, nemoj da podbadaš nju, ja sam osetljiv i kad se družim. Ja na to poludim. Ja tvoju devojku ne komentarišem. Ja vidim šta mi radiš i ja to neću moći da izdržim. Ja sam tebi rekao da me ne diraš, evo molim te da me ne diraš i ja tebe neću da diram – pričao je Car.

Njih dvojica su se izmirili i jedno drugom pružili ruku pomirenja. kurir.rs

 

Odgovori