Spasila sam te od propasti… Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija će vas zaboljeti!

Showbizz

Spasila sam te od propasti… Karleuša se obratila Breni za pomoć, njena reakcija će vas zaboljeti!

Jelena Karleuša je dobila poruku na Instagramu kako ona treba da ide u Ameriku i da tamo pokaže kolika je zvijezda, jer je ljudi u Srbiji ne razumiju. Međutim, nju je to podsjetilo na davnu izjavu Saše Popovića i Lepe Brene koja joj je i dalje bolna rana.

– Pre puno godina ovako nešto mi je rekao Saša Popović, to mu je bilo obrazloženje zašto neće da izda moj album Slatka mala. To je bio momenat kada sam svuda bila zabranjena i niko nije htio da izda taj album. Pitala sam njega i on mi je rekao da sam ja za Ameriku, a ne za Srbiju i da neće da me izda. Uz to je dodao da ja u Srbiji i nisam zvijezda i da je za mene zvijezda Dinča. Citiram šta mi je rekao, valjda je Dinča bio IN Saši – napisala je JK i dodala da se tada obratila i Breni:

– Išla sam tada na sastanak i sa Brenom, imala je za mene 5 minuta. Žurila je i rekla mi: Ne možemo sad, možda sljedeće godine. Puno godina kasnije spasila sam Zvezde Granda od propasti… Sve je to život – napisala je Karleuša na svom Instagramu. Izvor: Svet-Scandal.rs

Odgovori