Devojka SPALILA lice zbog TRIKA na društvenim mrežama: Zbog JEZIVE greške koju žene prave, mesecima se OPORAVLJALA

Region

Devojka SPALILA lice zbog TRIKA na društvenim mrežama: Zbog JEZIVE greške koju žene prave, mesecima se OPORAVLJALA

Danas kada su toliko dostupni raznorazni saveti, potrebno je ipak dva puta proveriti nešto nego što se odlučimo da to i uradimo. Jedna od mnogih devojaka, probala je popularni trik sa interneta, koji govori da treba staviti poširano jaje na lice, kako bi ga učinili sjajnijim i zategnutijim.

Ovaj trend je postao viralan, žene širom sveta su se klele u njegovu efikasnost, a brojne influenserke su upravo ove snimke označile kao najgledanije ikada.

Poučena svojim iskustvom, 25-godišnja Britanka odlučila je da stane na put opasnoj preporuci. Pripremila je jaje kao što je pokazano na TikTok-u. Sprema se u mikrotalasnoj, a potom se hladnom kašikom izvadi jaje iz ključale vode.

Kada je to uradila, devojka je zadobila opekotine po licu i vratu.

@healthywithalex

Answer @im_siowei 2021 was crazy 🥲 I love you guys #mostviralvideo #2021 #viralvideo

♬ original sound – Alex

-Osećala sam se kao da mi je neko zapalio lice živom vatrom i bila sam ubeđena da mi je celo lice izgorelo – rekla je ova žena, upozoravajući ostale da ne primenjuju ovaj trik.

– To je bio najgori bol koji sam ikada iskusila u životu, a imala sam dva prirodna porođaja. Oporavljam se već mesecima i sada me ne boli mnogo, ali me jako svrbi. Ipak, unutrašnjost mog nosa i usana je i dalje veoma sirova – rekla je ona.

Zbog toga šalje poruku svim devojkama.

-Bila sam glupa što sam to uradila i samo želim da što više devojaka zna šta može da se desi, ne činite sebi štetu zarad gluposti – rekla je ona. najzena.rs

Odgovori