MARIJA KULIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM, GUŠILA SE U SUZAMA Nišlijka hoće da napusti rijaliti zbog Miljane, Ivan Marinković odmah SKOČIO

Showbizz

MARIJA KULIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM, GUŠILA SE U SUZAMA Nišlijka hoće da napusti rijaliti zbog Miljane, Ivan Marinković odmah SKOČIO

Marija Kulić se slomila i gušila u suzama nakon što je saznala za intiman odnos koji se desio između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice pred svim zadrugarima u spavaćoj sobi.

Marija je poručila da je osramoćena i da želi da napusti rijaliti.

– Želim da kažem ljudima da ne glasaju za mene. Bolesna sam žena, ne želim da gledam sve ovo. Da sam kod kuće, kada vidim šta je sve radila noćas, nikada više ne bih gledala ovaj program niti bih se javila novinarima da ne kažem da se odričem nje. Sramota me je što sedim ovde s njima – rekla je Marija.

– Mene su osuđivali. Pi*am svima koji su mene krivili – rekao je Zola.

– Meni se zamera jer nisam video dva dana dete, a Miljana pred svima ima odnose. Ovo je katastrofa – rekao je Ivan.

– Da li sam ja tebi priredila nekad ovako nešto? Hoću da idem kući, neću više da gledam ovo. Kakav je to s*ks da skače cela soba i da je njih 50 gledaju. Sramota me je jer sedim ovde. Šta ja treba da pričam o drugima, a ovo je go*no najgore! Najbolje da idem kući, ne želim više sve ovo da gledam. Neću da se potresam više. Se*s imaju, skače cela soba – rekla je Marija kroz suze.

– Miljana nije ništa kriva – dodao je Zola.

– Da li se zapitaš kako će biti meni kada mi se pusti klip? Kako te nije sramota? Se*em ti se u pare koje na ovakav način zarađuješ. Obrukaj se što više da bi uzela pare. Jel ne znaš šta drugo da radiš u rijalitiju? Niti ću da pričam nešto, niti me nešto zanima, hoću da idem kući. Ja sam bolesna žena, pi*ka li vam materina – rekla je Marija. Kurir.rs/M.M.

Odgovori