Karleuša bijesna: Ako se laži nastave, u Bosni više neću ni nastupati

Showbizz

Karleuša bijesna: Ako se laži nastave, u Bosni više neću ni nastupati

Jelena Karleuša reagovala je na napise bh. medija o tome da je uvrijedila žene iz naše zemlje.

“Moram da reagujem. Razni bosanski mediji i portali objavili su bizarnu laž da sam žene iz Bosne nazvala ‘brkatim’ itd. Ja tako nešto nikada nisam rekla ili napisala za žene iz Bosne. Nikada. Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate (?!) i time ih uvrijedili, pripisujući te riječi meni”, napisala je na Instagramu.

Zatim je navela da prekida saradnju s našim medijima i dodala da postoji mogućnost da više ovdje neće pjevati.

“Zbog ovakvih laži i izazivanja nepotrebne mržnje prema jedinoj osobi koja je uvijek bila otvoreni prijatelj ljudi iz Bosne, nikada više neću dati izjavu ni za jedan bosanski medij. Budu li se laži nastavile, u Bosni više neću ni nastupati”, zaključila je.

Podsjećamo, Karleuša je stala u odbranu modnog brenda Balenciaga, koji je u centru skandala zbog promovisanja pedofilije. Između ostalog, u objavi je spomenula žene iz BiH.

“Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose Balenciagu od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih pixkovaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici pa se uhvatila za Balenciagu kao da su je dizajneri lično silovali u njenom selu i to tašnicom, čizmicom i minđušama! Alo, bre, nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim Balenciage, moda, tašne, cipele i odjeća sa nekim indijancem iz marketinga, koji je zasxao i koga su odmah otpustili i tužili”, napisala je.

Dodala je da su se Balenciagom naročito našle pogođene ženske osobe iz Bosne.

“Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam Balenciaga stvari. Izgleda da je Balenciaga baš imala veliki utjecaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s Balenciagom tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je sarkastično. Foto: Instragram/ Screenshot Klix

Odgovori