Kako zapravo izgleda apartman od 200 dolara u Kataru: Navijači pokazali šta ih je dočekalo (VIDEO)

Zanimljivosti

Kako zapravo izgleda apartman od 200 dolara u Kataru: Navijači pokazali šta ih je dočekalo (VIDEO)

Na TikTok stranici “Fan Village Qatar” podijeljeni su videosnimci navijača koji su zabilježili kako izgledaju apartmani u fan selu u kojima noćenje košta 200 dolara po osobi.

Kontejneri posebno namijenjeni za brojne navijače koji su pristigli u Katar privlačili su pažnju još i prije nego je prvenstvo počelo, a sad su gosti odlučili pokazati kako zapravo izgledaju.

Na TikToku je podijeljen niz snimaka koji pokazuju da apartmani još nisu bili završeni te su ih dočekali brojni radnici koji su radili na opremanju.

Kad su napokon ušli u smještaj imali su šta vidjeti – fleke, blato, prljavi podovi, a madraci još uvijek neotpakovani.

Ispred kontejnera nalazile su se brojne kutije i stvari koje tek trebaju unijeti u apartmane.

Cijena noćenja u navijačkom selu košta od 207 dolara naviše (ca. 390 KM). Inače, navijačka sela nalaze se 40 minuta vožnje od stadiona na kojima se igraju utakmice Svjetskog prvenstva.

Pored smještaja u Kataru se nerijetko žale na hranu i piće, a njihova cijena i upitna kvaliteta postaje glavna tema među navijačima na Svjetskom prvenstvu. Izvor:  Klix

@fanvillageqatarr #worldcupqatar2022 #worldcupfanvillages ♬ Hayya Hayya (Better Together) – Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack – Trinidad Cardona & Davido & Aisha

 

Odgovori