Pakao najveće zvezde filmova za odrasle: Telo joj je uništeno, mozak otkazuje, a OVAKO sad izgleda (FOTO)

Region

Pakao najveće zvezde filmova za odrasle: Telo joj je uništeno, mozak otkazuje, a OVAKO sad izgleda (FOTO)

Čak i ljudi koji ne gledaju filmove za odrasle znaju ko je Džejna Džejmison. Džena (48) se penzionisala na vrhuncu popularnosti i izgradila je pravu poslovnu imperiju. Međutim, ona već duže vreme prolazi kroz pravi pakao, boluje od misteriozne bolesti zbog koje je skoro nepokretna, a i mozak joj otkazuje.

Džena jedva hoda, mišići su joj toliko oslabili da se jedno vreme služila kolicima i hodalicom, a imala je period od dve nedelje kada nije prestajala da povraća. Zbog toga je od januara ove godine malo u bolnici, malo van nje, sve u pokušaju da utvrdi šta se dešava s njenim organizmom.

Džena je išla i na više magnetnih rezonanci, zbog čega je morala da ode na intravenozno čišćenje metala iz organizma. Ali nijedna od analiza nije pomogla da se nekadašnja zvezda filmova za odrasle izleči.

Džejmisonova živi na Havajima i bije bitku za zdravlje i normalan život.

– Hoću da vam pokažem da mogu da odem u WC bez pomoći. Ne hodam dobro, ali barem hodam. Bolje mi je. Male pobede kao što su ta da mogu sama da odem do toaleta mi mnogo znače i guraju me napred – napisla je na svom Instagram profilu.

Džena ima i kognitivne smetnje i ide na terapiju koja se fokusira na povratak sećanja, jer joj je kratkoročno pamćenje drastično oslabilo.

– I dalje tražim odgovore, a moje pamćenje je sada bukvalno đubre. Moguće je da je to od stresa zbog bolesti – rekla je Džena proletos.

Njoj je utvrđen i manjak tijanima, supstance koja se prirodno nalazi u hrani i može da se uzima u obliku suplemenata, a igra vitalnu ulogu u metabolizmu energije i rastu, razvoju i funkcionisanju ćelija.

Nedostatak tijamina može da izazove gubitak težine i pamćenja, slabost mišića, uvećanje srca i mnoge druge tegobe. objektiv.rs

Odgovori