Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace

Showbizz

Ona je ČAK 20 godina mlađa od voditelja: EVO kako izgleda SUPRUGA glumca Dragana Marinkovića Mace

Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

– Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Maca i Jovana još uvek nemaju svoju decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima koji su još uvek maloletni.

– Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom – dodao je Maca. najzena.rs

Odgovori