Policajka (27) momka lagala da poslije posla ide čistiti stanove bogatih

Region

Policajka (27) momka lagala da poslije posla ide čistiti stanove bogatih

Policajka (27), koja se snimala dok je oralno zadovoljava kolegu u toaletu, i jedna njena poznanica, s kojom se slikala u seks-pozama, uhapšene su i protiv njih je podnijeta prekršajna prijava za prostituciju. Njih je podvodila poznata madam i rijaliti učesnica koja je i svojim koleginicama pomogla da od elitne prostitucije zarađuju i po 1.000 eura za noć!

Eksplicitni snimak policajke šokirao je javnost, a brzo se proširio i društvenim mrežama. Ipak, dva mjeseca kasnije, nakon istrage, mlada policajka sa juga Srbije privedena je na svom radnom mjestu. Poslije saslušanja, sprovedena je kod sudije za prekršaje.

Kolege su joj prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili lisice i odvele na saslušanje. Policajka nije htjela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata. Tokom saslušanja navodno nije htjela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i od po 1.000 eura.

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi. Mjesta na kojima se policajka sastajala sa svojim klijentima odisala su suhim luksuzom, a za svoje usluge u skupocjenim hotelima i SPA centrima ona je naplaćivala abnormalne cifre.

“Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 eura za veče. Njih dvije se inače stalno druže sa jednom učesnicom rijalitija. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju – navodi izvor srbijanskih medija.

Uhapšene djevojke navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

“Radile su u paru. Jedna drugoj su nabacivale klijente. Taj posao joj se osladio jer je odlično zarađivala, mnogo bolje nego u državnoj firmi. Zapravo, bila je sigurna da je njene kolege nikad neće uhvatiti i nije sumnjala da je i ona pod budnim okom inspektora koji su dobili saznanje koje je njeno pravo zanimanje – kaže izvor.

Uhapšena policajka se zabavljala sa kolegom iz MUP-a kojeg je varala sa drugim kolegom iz jedne policijske stanice. Upravo je ljubavnik i napravio eksplicitni snimak koji je prije dva mjeseca počeo da kruži društvenim mrežama.

Ona je, navodno, svom dečku govorila da ima dodatni posao koji je odlično plaćen, a da je to čišćenje luksuznih stanova u elitnom stambenom kompleksu u Beogradu. Jednom dečku se predstavljala kao vrijedna djevojka koja se bori za život i bolje sutra, a drugom je obećavala da će ostaviti dečka zbog njega. Nijedan ni drugi nisu znali da se bavi prostitucijom – priča sagovornik blizak policajki. Sagovornik otkriva i kako je uspjevala da obmane dečka da je svaki dan vozi na posao gdje su je čekali klijenti.

Nju je dečko svaki drugi dan vozio na dodatni posao u elitno naselje. Uvijek je sa sobom nosila kantu i džoger jer ga je uvjeravala da čisti stanove bogatim ljudima. Ona je kantu ostavljala ispred ulaza u zgradu ili u hodniku, a u stanovima su je čekali klijenti. Tako je živjela mjesecima. Haos je nastao kada je on saznao šta zapravo ona radi – kaže sagovornik. Kako objašnjava, do tog haosa je došlo kad je izdao njen ljubavnik koji mu je pokazao sporni snimak koji se vrtio na društvenim mrežama. Izvor:Crna hronika

Odgovori