“ŽENAMA SE POSLE POROĐAJA SMANJUJE MOZAK!” Pevačica frapirala sve urnebesnom teorijom, ovo su njeni ARGUMENTI

Showbizz

“ŽENAMA SE POSLE POROĐAJA SMANJUJE MOZAK!” Pevačica frapirala sve urnebesnom teorijom, ovo su njeni ARGUMENTI

Pre skoro godinu dana pevačica Marina Tadić je pokrenula temu o kojoj je javnost tada brujala danima. Naime, pevačica je i dalje ostala prvi svom stavu da se ženama smanjuje mozak nakon porođaja. Nedavno je gostovala u emisiji „Grand specijal“, kada ju je voditeljka pitala da li je promenila stav.

– Sećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, jel to i dalje tvrdiš – upitala je voditeljka, a pevačica je kao iz topa odgovorila:

– Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su posle togla zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja – rekla je Marina.

Voditeljka se našalila i ocenila da je Marina dovoljan stručnjak u emisiji.

– Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna – dodala je Vesna.

Ovaj stav je prokomentarisala i njena prijateljica Ilda Šaulić.

– Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu – rekla je Ilda. Kurir.rs

 

Odgovori