ŠUŠKALO SE DA JE DEJAN NAŠAO NOVU DEVOJKU DOK ALEKS BORAVI U ZADRUZI! Dragojević se konačno oglasio i otkrio PRAVU ISTINU

Uncategorized

ŠUŠKALO SE DA JE DEJAN NAŠAO NOVU DEVOJKU DOK ALEKS BORAVI U ZADRUZI! Dragojević se konačno oglasio i otkrio PRAVU ISTINU

Dejan Dragojević bio je sa bratom Davidom na egzotičnoj destinaciji Zanzibar gde je uživao i svaki momenat podelio sa svojim pratiocima.

Naime, dok se region bavi odnosom Aleksandre i oženjenog Zvezdana Slavića, Dejana je javnost optužila da je pronašao novu devojku, koja je bila sa braćom na Zanzibaru, a on se odmah oglasio kako ova dezinformacija ne bi došla do Aleksandre.

– Znam ja šta će da bude, ja kada sam donosio poklone, niko nije znao gde su pokloni, a sada će da bude “Pustite vi Dejana, Dejan je došao sa novom devojkom sa Zanzibara – počeo je Dejan.

– Rekao sam da se neću oglašavati, ali ovo je otišlo predaleko. Ta devojka je turistički vodič i meni je neprijatno, jer ne može svako da se nosi sa raznim porukama fanatika, može i na posao da joj utiče – rekao je Dejan, pa objasnio misteriju čuvene narukvice zbog kojeg su ga i povezivali sa nepoznatom devojkom.

– Ovo nije narukvica, već gumica iz Rajskog vrta i od tada je ne skidam. Žao mi je što sve ove informacije dolaze baš iz kuće iz koje sam i za koju radim i onda ljudi misle da je istina. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije – objasnio je Dragojević. Kurir.rs/M.K.

Odgovori