RODILA DETE SINU I SNAJI: Žena (56) se odlučila na neobičan korak, ali nije sve išlo tako lako!

Region

RODILA DETE SINU I SNAJI: Žena (56) se odlučila na neobičan korak, ali nije sve išlo tako lako!

Nensi Hok (56) je ponudila sinu i snaji da im ona rodi dete, nakon što su njenoj snaji morali da uklone matericu.

Par je oberučke prihvatio ovu ponudu Džefove majke, iako su već imali četvoro dece dobijene vantelesnom. Sada se Nensi porodila i na svet donela devojčicu kojoj su po njenoj želji dali ime Hana. Naime, kada je Nensi zatrudnela čula je glas koji joj govori ” Zovem se Hana”.

Ona je odmah znala da nosi devojčicu, a nakon devet sati koliko je porađaj trajao, rodila je svoju unuku, piše “Naj žena”.

-Koliko ljudi ima priliku da gleda kako se njegova mama porađa? – rekao je Džef.

Njegova majka je navela da se oseća tužno zato što neće povesti bebu kući.

Kako je odlučila da rodi unuku?

Nensi se ponudila da bude surogat majka za sina i snaju, nakon što je njena snaja imala spasonosno histerktomiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nancy Hauck (@nancyhauck)

 

– Nekoliko meseci nakon toga odjednom mi se javio osećaj da bi trebalo to da ponudim. Rekla sam sinu, a on se rasplakao i bio je šokiran, a tada još ni moj muž nije znao šta sam smislila – rekla je.

– Osećao sam se zahvalnim što imam tako nesebičnu mamu koja je spremna da se žrtvuje za svoju porodicu – rekao je on.

Ona je bila psihički spremna, ali nije bila sigurna da li je spremno i njeno telo. Nensi je smatrala da je stara za to, ali lekari su odlučili da to može da uradi. Morali su da reaguju brzo, dok ona ne uđe u menopauzu. Ona je imala pet zdravih trudnoća u svom životu. Druga njena deca su bila malo zabrinuta za zdravlje svoje majke, ali su se svi zagrejali za ideju da bude surogat majka njihovom bratu i uzbuđeni su što će se njihova porodica proširiti na ovaj poseban način.

Počela je sa hormonskim tretmanom u januaru 2022. pa je svaki dan tokom 12 nedelja sebi ubrizgavala injekcije, uz pomoć svog muža i Džefovog oca Džejsona (60). U februru ove godine, embrioni koje su Džef i Kambrija sakupili tokom poslednje vantelesne oplodnje, premešteni su kod Nensi i ona je ostala trudna sa svojim unukom. republika.rs

Odgovori