GOREĆE ESTRADA, DOLAZE SUDNJI DANI: Jovana Jeremić odlučila da progovori o pro*titutkama na javnoj sceni, sve otkrila!

Showbizz

GOREĆE ESTRADA, DOLAZE SUDNJI DANI: Jovana Jeremić odlučila da progovori o pro*titutkama na javnoj sceni, sve otkrila!

Voditeljka “Novog jutra” na TV Pink Jovana Jeremić kaže da će uskoro da otkrije ko su žene među voditeljkama koje se bave najstarijim zanatom, kao i da će mnogi ostati šokirani kada vide imena na spisku. Voditeljka je za Republiku ispričala da su mnoge njene koleginice preko kreveta s uticajnim muškarcima došle do pozicije voditeljke, pa je još jednom istakla da, za razliku od njih, zna ko je otac njenog deteta.

– Progovoriću o ženama koje se predstavljaju kao velike novinarke koje rade po medijima, naravno velike pod znacima navoda. Nije poenta novinarstva da budeš nepristojan. Te novinarke nemaju informacije, one lažu. Nemaju dva grama mozga. Nemaju znanje, pa idu na bazobrazluk. One su isfrustrirane jer nemaju svoje muževe. Ljubavnice su uticajnih muškaraca i ne znaju ko im je pravio decu. Razotkriću sve one koje su preko kreveta došle na pozicije – priča Jovana i dodaje da je sve stekla poštenim radom, čime može da zapuši usta svim koleginicama koje joj se smeju iza leđa:

– Mnoge mi se smeju što reklamiram stvari na Instagramu, ali ja sam kupila drugi stan. I meni se zna da nisam kurva i zna se ko je otac mom detetu. Ne zna se ko je ćale njihovoj deci. Rađale su decu oženjenim muškarcima. Neke su isfrustrirane jer nisu na nacionalnoj televiziji.

Jeremićka dalje otkriva da zna koje bi voditeljke želele da su na njenom mestu i kojima je želja da rade na najgledanijoj televiziji Pink, na kojoj je ona.

– Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mesta na kojima sede, već švaler koji im je pravio decu. Ja se nisam ni s kim vozila da bih bila ovde gde jesam. To zna cela Srbija. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koja neće da uspe da način na koje su one uspele – kaže voditeljka.

Jovana kaže da je iznenađena time što je pevačica Jasna Milenković Jami izjavila da menja kanal kad je vidi, te i da će da uzvrati u svom stilu.

– Ne znam što je Jami to izjavila, nije smelo to da izađe iz njenih usta. Nije razmišljala o posledicama. Jami je velika zvezda i to ide na njen obraz. Ja imam svašta da izjavim o njoj, ali to nikada neću uraditi jer je poštujem kao osobu. Ispala je neuračunljiva s ovom izjavom. Trebalo je da me podrži. Zna kakav je bio moj put, znam mnoge privatne stvari, ali neću o tome da pričam jer ja nisam Jami. Ja sam Jovana Jeremić. Planiram uskoro da je zovem u emisiju, pa ćemo saznati neke novosti – kaže Jeremićka.

Voditeljka kaže da nerado komentariše kolegu Milomira Marića u medijima, ali kaže da on mora da je poštuje iako nisu bliski u poslednje vreme.

– Dala sam reč odavno da neću da pričam o Mariću. Mene ne moraš da voliš, ali moraš da me poštuješ zbog mojih rezultata. Moraju da se pomire s tim da će Jovana Jeremić da vlada narednih 40 godina na medijskom nebu. Uvek iskreno pričam o svojim kolegama i iza svojih reči stojim, ma šta neko mislio. republika.rs

Odgovori