(VIDEO) USVOJILI SU BEBU OSTAVLJENU U KARTONSKOJ KUTIJI: Kada je napunila 10 godina, ŠOKIRALI SU SE!

Zanimljivosti

(VIDEO) USVOJILI SU BEBU OSTAVLJENU U KARTONSKOJ KUTIJI: Kada je napunila 10 godina, ŠOKIRALI SU SE!

Otkriće deset godina nakon usvajanja ih je zaprepastilo. Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvek srceparajuće i za dete izuzetno traumatično.

Međutim, dešava se i da ta deca uspeju izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umeju da budu veoma dirljive i emotivne. Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspela da prevaziće svoj težak početak.

Kada je imala samo mesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na železničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vreme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihovaćerka ima neverovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pesama napamet i pevala pesme od početka do kraja. Želeli su da neguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživela neverovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pevala himnu za Bejzbol ligu, gde ju je primetio Mark Karman.

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album. Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i decu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete videti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gde roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom detetu i njegovim uspesima i delima. (espreso.rs)

Odgovori