VARAM ŽENU SA KOMŠINICOM: Otkrio je sve MASNE I PRLJAVE DETALJE AFERE, u igri je i ŠUPA!

Zanimljivosti

VARAM ŽENU SA KOMŠINICOM: Otkrio je sve MASNE I PRLJAVE DETALJE AFERE, u igri je i ŠUPA!

Napravio sam veliki rizik time što sam imao s*ks sa komšinicom u njenoj šupi za drva.”

Započeo je svoju priču jedan 47-godišnji Britanac.

On je zatražio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders i ispričao celu priču.

“Ne znam koliko ću još moći da čuvam tajnu. Oženjen sam i moja žena ima 45 godina, ali naša veza nikada nije bila sjajna”, napisao je muškarac.

“Venčali smo se ubrzo nakon što je zatrudnela. Sada imamo sina od 25 godina. Sumnjam da bismo, u suprotnom, jedno drugom bili izbor. Imamo i ćerku od 19 godina”, dodao je on.

Kovid je dodatno uticao na njihov, već dovoljno, zategnut odnos.

“Bio sam oduševljen kada sam video našu komšinicu. Ona ima 37 godina, razvedena je i stvarno me je zaludela. Delimo interesovanje za baštovanstvo i jednog dana me je pitala da li želim biljku paradajza, pošto je imala viška. Izgledala je prelepo u slatkom topu i šortsu koji je nosila”, nastavio je on priču.

Pratio sam je do bašte i jedino tada sam uspeo da držim oči na biljkama. Nekoliko nedelja kasnije me je ponovo pozvala, ovoga puta zbog graška. Kada mi je dala znak da želi isto što i ja, odmah sam je prigrabio i počeo strastveno da je ljubim. Imali smo tako intenzivan s*ks, ništa nalik na moja dosadašnja iskustva sa suprugom. Uzeo sam slobodnu nedelju, a moja žena se vratila na posao, tako da sam mogao dva puta dnevno da odlazim kod nje. Bilo je divlje!”, živopisno je objasnio Britanac.

“Ona je divna i brižna i kada smo zajedno ne mogu da prestanem da se smeškam”, završio je on svoju priču.

Jako malo znate o toj ženi. Možda vam je nedostajalo zabave dok ste bili tinejdžer, ali da li ste spremni da ugrozite svoju porodicu zbog toga? Veliku cenu ćete platiti. Recite komšinici da niste spremni da uništite brak. Supruzi objasnite da vam je potrebna pomoć od strane stručnjaka da biste rešili vaše probleme. Posetite bračnog savetnika. Pronađite hobi u kome možete da uživate zajedno sa suprugom i na taj način popravite vašu vezu. Tek kada budete rekli da ste stvarno učinili sve da vaš brak uspe, možete da razmotrite opciju odlaska”, odgovorila je Deidre. (espreso.co.rs)

Odgovori