Mladence opljačkali na svadbi: Neko im odneo KOVERTE dok su plesali, a onda se desio nestvaran zaokret

Zanimljivosti

Mladence opljačkali na svadbi: Neko im odneo KOVERTE dok su plesali, a onda se desio nestvaran zaokret

Mladoženja je ostao u čudu kad je saznao ko je uzeo novac

Na venčanju u austrijskom gradu Klagenfurtu dogodila se nesvakidašnja pljačka.

Dok su mladenci uživali u sali sa gostima, mladoženja je spontano skinuo sako u kojem je imao dva koverta od kolega. Kada se svadba završila, primetio je da u sakou nema koverata, piše oe24.at.

Mladoženja je tada prišao kumovima i pitao ih imaju li predstavu ko mu se muvao oko sakoa, a potom je pitao i suprugu, kao i njene roditelje. Niko ništa nije primetio.

Kako su koverte dale kolege, pitao ih je koliko je bilo unutra. Shvativši da je ostao bez više hiljada evra, on je doživeo nervni slom. Otišao je i do šefa restorana, koji mu je rekao da ništa nije primetio, kao i da će popričati sa svojim radnicima ne bi li utvrdio da li se možda među njima krije lopov.

Ni to nije donelo neki rezultat. Na kraju su iste večeri, umesto da uživaju u prvoj bračnoj noći, mladoženja i mlada u restoranu gledali snimke sa nadzorne kamere.

Tu su doživeli ogromno neprijatno iznenađenje. Mladoženjin 12-godišnji sestrić prišao je njegovom sakou dok su svi plesali na podijumu i uzeo je oba koverta, pišu austrijski mediji.

Sestrić je narednog dana priznao sve, kao i svoju nameru – sa tolikim novcem želeo je da kupi igru “PlayStation 5”, ali i bicikl, kao i električni skuter.

Ujaku se izvinio i rekao mu je da je bio siguran kako ništa neće primetiti jer je ionako tokom venčanja dobio “milion” koverata od drugih.

Mladoženja se opasno naljutio ne samo na sestrića, već i svoju rođenu sestru koja ga je zdušno branila. (objektiv.rs)

Odgovori