“TO SE NIKAD NEĆE PROMENITI” Šuškalo se da su se Rada i Milan pomirili, pa raskinuli, a pevačica otkriva PRAVU ISTINU! (FOTO)

Showbizz

“TO SE NIKAD NEĆE PROMENITI” Šuškalo se da su se Rada i Milan pomirili, pa raskinuli, a pevačica otkriva PRAVU ISTINU! (FOTO)

Nakon raskida Rade Manojlović sa kolegom Harisom Berkovićem, šuškalo se da se vratila starom dečku Milanu Stankoviću.

Ove priče prvobitno je pokrenula jedna objava Milana Stankovića na društvenoj mreži Instagram. On je obavestio pratioce da je zapratio na ovoj mreži bivšu devojku Radu Manojlović, što je bilo dovoljno da mnogi pomisle da su se pomirili.

Brzo su počeli da ga zapitkuju u porukama da li je ponovo sa Radom, a onda je pevač novom objavom te insinuacije prekinuo.

Međutim kako su pre neki dan preneli pojednini mediji, Milan je zakazao kad je Radi bio najpotrebniji, dok je pevačica preživljavala dramu od strane opsednutog fana.

Naime, Rada je preživela pravu agoniju kada je opsednuti fan iznosio klevete na njen račun, a pevačica je slučaj prijavila policiji.

– Ona ne krije da ju je Milan razočarao i rekla je da je s njim završila za sva vremena, čak je obrisala i njegov broj telefona. Za razliku od njega, Haris joj je među prvima pisao i tešio je kako svi znaju šta je istina i da ne treba da se potresa. Ohrabrio ju je da ne odustane, već da opsednutog obožavatelja goni do kraja na sudu. Radi su njegove reči mnogo značile, a tako isto je mogao da učini i Milan – pričao je izvor za “Star”.

Povodom ovih navoda pevačica Rada Manojlović oglasila se na svom Instagram profilu i u objavi otkrila da je sa Milanom u najboljim odnosima i da pomenute priče nemaju veze s mozgom.

– Ljudi ne stižem da čitam šta se piše, ali da znate da ovo za Milana niđe veze. Mi smo uvek isti, dobri i to se nikada neće promeniti – napisala je Rada.

Podsetimo, Rada i Milan zbližili su se tokom jednog muzičkog takmičenja, a onda su se smuvali u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori. Ovaj par je usled velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik. (kurir.rs)

Odgovori