TOLIKO SE IZOBLIČIO FILERIMA DA GA SALONI VIŠE NE PRIMAJU: Kuvar se navukao na ESTETSKE ZAHVATE, a evo kako je ranije izgledao!

Zanimljivosti

TOLIKO SE IZOBLIČIO FILERIMA DA GA SALONI VIŠE NE PRIMAJU: Kuvar se navukao na ESTETSKE ZAHVATE, a evo kako je ranije izgledao!

Alan Džekson (27) procenjuje da ima oko 30 ml filera samo u usnama, kao i različite količine u obrazima, vilici, nosu i bradi. Nakon što je postao zavisan od popularnih tretmana lepote, tek retki saloni lepote pristajali su da mu stavljaju filere.

Čak i tada, obično je to bilo pod uslovom da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na pravni postupak ako nešto pođe po zlu.

Alan je uzeo stvari u svoje ruke i potrošio 1.500 funti na kurs kako bi naučio kako da sam sebi ubrizga filere da ne bi morao da se oslanja na druge.

Kuvar u domu za starije iz Karluka u Velikoj Britaniji rekao je:

– Počeo sam s filerima kad sam imao 20 godina, i to s usnama koje sam kasnije još par puta punio.

– Rekao bih da je to zavisnost jer nakon što stavim filere, osećam se mnogo bolje u vezi sa sobom – izjavio je.

– Rekao bih da svakih šest nedelja stavljam filer u usne i obraze – dodaje.

– Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri otope, sigurno će mi trebati fejslifting jer se koža jako rastegla – objašnjava.

– Kad tražim mesto koje će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sva potrebna dokumenta u kojima izjavljujem da u slučaju pucanja usana neću tužiti to mesto – objasnio je kuvar.

– Išao sam na kurs kako bih naučio kako sam da radim filere da ne bih zavisio od drugih – rekao je Alan za britanski Sun

– Sad mogu sam sebi da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim – kaže i dodaje da je plaćao 700 funti svakih šest nedelja za filere, a da sad može sve da uradi sam za 180 funti.

– Ipak, ne bih voleo da idem na bilo kakvu operaciju lica jer izgled koji želim mogu da postignem ubrizgavanjem filera – objašnjava Alan.

– Ali voleo bih da sredim i zube da budu svetliji i uradim brazilsko podizanje zadnjice – dodaje. (kurir.rs)

Odgovori