PLAKALA SAM DA SIN NE VIDI: Poznata pevačica se BORILA ZA KROV NAD GLAVOM, nije joj bilo LAKO!

Showbizz

PLAKALA SAM DA SIN NE VIDI: Poznata pevačica se BORILA ZA KROV NAD GLAVOM, nije joj bilo LAKO!

Pevačica nije želela sina da opterećuje problemima.

Biljanu Sečivanović život nije mazio. Kada je došla u Beograd nije imala svoj stan, zato joj je prvi cilj posle takmičenja “Zvezda Granda” bio da obezbedi krov nad glavom za sebe i sina.

“Problem je kad shvatite da nemate krov nad glavom, a morate da ga obezbedite. Meni je to bio prvi cilj posle takmičenja „Zvezda Granda“, da ne budemo večito i celoga života podstanari. Želela sam da nešto stvorim da ne bih razmišljala koliko ja mogu da ostanem u tom stanu, da li će taj neko da ga prodaje, pa da moram da se iselim. Kada si svestan da je nešto tvoje imaš sigurnost”, ispričala je Biljana koja nije odustajala od svoje namere.

“Nekih šest godina smo bili podstanari, ali sam ja rešila da za to vreme obezbedim krov nad glavom i u tome sam uspela. Bila sam uporna i tvrdoglava. Mada ta tvrdoglavost mi pomaže jer mi ne dozvoljava da odustanem”, rekla je za “Grand online” Biljana koja je uvek sina štitila od teških trenutaka.

“Mateja se seća svih lepih trenutaka, a to teško ne pamti i ne zna, niti je osetio. On ne zna da mi je bilo teško, niti je osetio. Nikada nisam plakala pred njim iako je bilo mnogo toga. Zna se da je njegova tetka bila bolesna i da smo svašta preživljavali. Plakala sam da on ne vidi jer drugačije deca gledaju na bol odraslih i shvataju to traumatičnije nego što to jeste”, rekla je pevačica koja je sina dobila sa biznismenom iz Austrije. (espreso.co.rs)

Odgovori