Nakon veridbe, mama joj poslala FOTOGRAFIJE njenog budućeg muža: Posle toga ništa nije bilo isto (FOTO)

Zanimljivosti

Nakon veridbe, mama joj poslala FOTOGRAFIJE njenog budućeg muža: Posle toga ništa nije bilo isto (FOTO)

Hajdi Alis Parker i Ed Savit upoznali su se na koledžu kada se Ed doselio u kuću u kojoj je Hajdi prethodno živela, a njihova ljubavna priča zaista je obišla svet.

Ed je Hajdi kontaktirao 2011. godine na Fejsbuku kako bi mu objasnila kako se pali mašina za veš, a kad je dobio potreban savet, njih dvoje su počeli da razmenjuju poruke. Četiri godine kasnije, verili su se.

– Bili smo u šetnji kada me je Ed zaprosio. Došli smo kući i tamo me je sačekalo još jedno iznenađenje, žurka na kojoj su bili svi naši prijatelji. Bilo je predivno – ispričala je Hajdi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Heidi Alice Savitt (@heidialice)

Tu se priča o srećnoj ljubavi ne završava. Pre zakazanog venčanja, njena mama je poslala svojoj kćerki fotografije sa porodičnog letovanja u Turskoj 1997. godine na kojima je ona imala samo šest godina, a na većini fotografija se nalazi sa plavokosim dečakom sa kojim se družila samo tokom tih deset dana.

Kada je Ed pogledao fotografije ostao je u šoku, jer se na njima nalazio on! – Morala sam da legnem koliko sam se šokirala. Ne verujem u čuda, ali ovo saznanje mi je doslovno promenilo život. Ne sećam se skoro ničega sa tog letovanja, osim da smo sestre i ja imale druga sa kojim smo se igrale kozmetičkog salona na plaži i lakirale mu nokte – priča kroz smeh Hajdi.

Ed i Hajdi su se venčali 2017. godine, a na medeni mesec su otišli, naravno, u Tursku. Baš tamo gde su se i prvi put upoznali. (objektiv.rs)

Odgovori