Na svadbu stigla MRTVAČKA kola: Iz njih je izašla mlada sa CRNIM VELOM i prestravila svatove

Zanimljivosti

Na svadbu stigla MRTVAČKA kola: Iz njih je izašla mlada sa CRNIM VELOM i prestravila svatove

Grobarka koja obožava Noć veštica rešila je da priredi jezivo iznenađenje svatovima, ali je na kraju sve ispalo super

Mladenci iz Kalifornije rešili su da prirede originalno, ali morbidno iznenađenje svojim svatovima tako što su organizovali svadbu u pogrebnom zavodu.

Norma Nino (27) je stigla je na svoje venčanje u mrtvačkim kolima i rekla “da” Akselu Ninu (29), okružena bundevama i kovčezima u duhu Noći veštica. Naravno, nosila je crnu venčanicu koja se slaže uz celu gotičku tematiku.

Bez obzira na početnu skepsu od strane njene porodice, Norma, koja obožava ovaj praznik i radi u tom pogrebnom zavodu, je priredila prijatno iskustvo gostima, a ceo spektakl je, po njoj, prošao savršeno.

– Uvek sam volela Noć veštica i znala sam da želim da se venčam u pogrebnom zavodu. Bilo je to jedno od prvih pogrebnih preduzeća koje je vodila žena, i igrala je tako veliku ulogu u mom životu jer sam tamo godinama radila. Opsednuta sam Noći veštica, i svake godine dajem sve od sebe po pitanju ukrasa i kostima – kazala je grobarka za Miror.

Ona dodaje da je ljubitelj gotičkog i grandž stila, pa je stoga ovo bilo savršeno venčanje za nju, ali da su njeni najbliži u početku strepeli.

– Moja porodica je prilično sujeverna pa su se u početku uplašili, ali tog dana su svi rekli kako je to moje pravo „ja“ i da su uživali u drugačijoj vrsti venčanja. Dolazak u mrtvačkim kolima bila je sjajna proslava našeg posebnog dana, ljudi su bili šokirani, ali i njima je bilo smešno – rekla je Norma.

Nakon razmene zaveta u delu obično rezervisananom za kremaciju, svatovi su se uputili na svadbu sa temom Noći veštica upotpunjenu crvenom i crnom kombinacijom boja, bundevama i visećim svećama.

Norma je pronašla adekvatnu haljinu u gotičkom stilu sa crnom čipkom i crnim velom.

Par se venčao 1. oktobra 2022. što je datum koji je posebno drag Normi je je početak njenog omiljenog meseca. Želeći da atmosfera bude što što sablasnija, čak su zamolili goste da dođu u odelima u stilu 30-ih godina prošlog veka.

Mladoženja je takođe bio skeptičan, ali je na kraju pristao kako bi udovoljio svojoj izabranici.

– Ja sa malo tradicionalniji, pa nisam bio siguran da je jezivo venčanje najbolja ideja. Ali ja je volim, pa sam želeo da napravimo kompromis – kazao je Aksel. (objektiv.rs)

Odgovori