OGLASILA SE DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA! Nakon njegovog emotivnog susreta sa sinom u Zadruzi svi LILI SUZE, a evo šta Jelena kaže!

Showbizz

OGLASILA SE DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA! Nakon njegovog emotivnog susreta sa sinom u Zadruzi svi LILI SUZE, a evo šta Jelena kaže!

Zadrugar Ivan Marinković se prvi put susreo sa sinom u rijaliti programu Zadurga 6, a sada se oglasila njegova devojka Jelena Ilić.

Njih dvojica su neko vreme proveli igrajući se i razgovarajući u Rajskom vrtu, te su posle prešli ispred apartmana, pa ga je Marinković vodio u Ekonomsko dvorište, te su razgovarali o životinjama i sličnim temama.

Jelenom Ilić je podelila svoje utiske ovog susreta, te je i otkrila da li misli da će ovaj susret koji se dogodio na ovaj način, moći da promeni situaciju između Kulića i Ivana.

Kako je tebi izgledao susret Ivana i njegovog sina?

– Bilo je jako emotivno. Svi me zovu i pišu mi, ljudi su oduševljeni…Svi smo pustili po koju suzu.

Da li misliš da ovaj susret može totalno da promeni stavove i situaciju kada je u pitanju ova situacija?

– Nadam se, ali ne verujem u to…Biće tu još svađa i turbulencija. Volela bih da Ivan to izbegne i da uživa sa sinom kada god ima priliku… Mislim da posle ovoga nije ni važno sta će biti, ali je najbitnije da su neke duše srećne, a to se vidi. (Kurir.rs/Pink.rs)

Odgovori