KOMŠIJE NENADA MACANOVIĆA BEBICE RAZVEZALE JEZIK! Majka ide pognute glave, KRIJE se od svih, a evo gde mu je SUPRUGA i gde ŽIVI!

Showbizz

KOMŠIJE NENADA MACANOVIĆA BEBICE RAZVEZALE JEZIK! Majka ide pognute glave, KRIJE se od svih, a evo gde mu je SUPRUGA i gde ŽIVI!

Otkako se Nenad Macanović Bebica, kao grom iz vedra neba, pojavio u životu Miljane Kulić, o njegovoj porodici se gotovo ništa ne zna, osim da ne želi da se uvlači u rijaliti-priče.

Njegova majka Slavica živo u kući u Kotežu, a ona je prvi put kratko progovoriila o sinu:

– Nije mi ni do čega, sve znate, ostavite nas na miru, mi nismo rijaliti – rekla je Nenadova majka pognute glave, a zatim, brže-bolje, pobegla u kuću jer joj je, kako meštani tvrde, dosta bruke, piše Republika.rs.

Nešto kasnije je ponovo promolila glavu, misleći da je niko više ne gleda i u svom dvorištu nastavila da obavlja poslove, kao i svaka domaćica.

Sa druge strane, komšije su otkrile da Macanovići važe za dobrostojeće među meštanima i da imaju dve velike kuće. U jednoj, kako kažu, žive Nenadovi roditelji i njegov brat, a u kući preko puta ponekad boravi Nenadova sestra, koja sa porodicom, prema njihovim rečima, živi na drugoj lokaciji.

– Nenadovi roditelji Tomislav i Slavica su najbogatiji ljudi u kraju. S njegovom majkom sam znala i da popričam, ali, iskreno, više je i ne viđam. Ona je ogorčena, krije se od svih, ne znam šta bih im i rekla – govori komšinica koja poznaje Macanoviće ceo život.

Bebičina supruga s decom navodno više nije na njegovoj adresi, već se nakon cele drame koja se odigrala s Miljanom odselila u drugi kraj grada, dok u porodičnoj kući s roditeljima živi njegov brat, koji, navodno, i radi zajedno s ocem u firmi. Otac Tomislav u sklopu kuće, u garaži, ima radionicu s mašinama, u kojoj niko ne radi jer, prema rečima komšija, ima firmu na drugoj lokaciji. Takođe, preko puta porodične kuće Macanovići imaju još jednu nekretninu u kojoj imaju dva stana. Ispred te kuće, u dvorištu, parkirani su automobili i dva motocikla, ali deluje da tu niko ne živi.

– Nenadova sestra ne živi tu, dođe povremeno s porodicom. Ta deca su im zaista zlatna, sve troje su za primer. I Bebica je bio momak za primer dok je živeo tu, sad ga više niko ne prepoznaje. Ona Miljana nije uopšte za njega, on se izgleda zaljubio i izgubio glavu – priča komšinica koja je htela da ostane anonimna.

Da se Macanovići kriju nakon bruke koju im svakodnevno priređuje sin u rijalitiju, otkrio je i vodovodžija koji tvrdi da ne može da radi svoj posao jer mu niko ne otvara kad dođe da očita vodomer.

– Ja već nekoliko puta dolazim kod njih na adresu i nikad nema nikoga, evo piše mi Tomislav i Nenad Macanović, imam dva imena ubeležena, a ne mogu da očitam vodu jer nema nikoga – požalio se radnik.

– Nenad ne priča od 2020, ali samo s ocem, i nije razlog razvod braka. Otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi, kao porodica, vraćali. S nama je imao kontakt dok nije počeo vezu s Miljanom, a sa mamom i danas ima kontakt, ali samo putem telefona. Mi njega ne prepoznajemo uopšte, on je promenio ponašanje, priču, čak i oblačenje, nikada se ovako idiotski nije oblačio, ali verovatno ga one i oblače. (e-turneja.com)

Odgovori