ŠOK ODLUKA MILANA STANKOVIĆA: Napušta skroz ESTRADU, odlučio da se bavi POLJOPRIVREDOM! Kupuje imanje i ovo će da SADI i UZGAJA

Showbizz

ŠOK ODLUKA MILANA STANKOVIĆA: Napušta skroz ESTRADU, odlučio da se bavi POLJOPRIVREDOM! Kupuje imanje i ovo će da SADI i UZGAJA

Pevač Milan Stanković je rešio da živi mirnijim životom, pa planira da pazari plac nedaleko od Sombora, gde će pokrenuti uzgoj organske hrane.

Pevač Milan Stanković (35) rešio je da se skroz povuče sa estrade, a kako Republika saznaje, postaće pravi baštovan! Naime, pevač je u poslednjih nekoliko godina skroz promenio stil života, pa sada obilazi manastire i razgovara s duhovnicima, a kako je više puta govorio o tome da je na specijalnim režimima ishrane, sad želi da ima svoj plac na kom će da se bavi poljoprivredom.

– Milan godinama menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu skroz promenili način razmišljanja, pa se naglo promenio. Zbog toga sad retko snima pesme, rešio je da se skroz povuče s estrade jer je ta priča oko popularnosti prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora jer ima u planu da kupi imanje na kom će da uzgaja organsku hranu. Dugo je na režimu koji se zove autofagija, video je da mu to prija, pa mu je palo na pamet da sam uzgaja svoju hranu – priča upućen izvor blizak pevaču.

Stanković ima punu podršku porodice i dragih ljudi jer znaju da je to pametna investicija.

– Milan je već video plac s kućom koja mu se dopada, ali je potrebno još mnogo da se uloži da bi se sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Najbitnije mu je što ima mir jer mu u poslednje vreme smeta gradska buka. On je pre nekoliko meseci bio u pregovorima da snimi duet s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, koji su mu radili nekoliko pesama, ali ih je naprasno pozvao i rekao da ipak više neće ništa da snima – priča izvor.

– Milan je sad skroz druga osoba. Generalno se udaljio od ljudi. Najviše vremena provodi s porodicom i bliskim prijateljima. Mnoga prijateljstva koja je imao na estradi je prekinuo, retko ko telefonom može i da ga dobije. Neki pričaju da hoće da se zamonaši, ali to je svakako njegov izbor. (kurir.rs)

Odgovori