ISPALI SU JOJ SVI ZUBI, PLAŠILA SE DA ĆE JE MUŽ OSTAVITI: Usledila je PROMENA koja je zaludela sve MUŠKARCE (VIDEO)

Ispovijesti

ISPALI SU JOJ SVI ZUBI, PLAŠILA SE DA ĆE JE MUŽ OSTAVITI: Usledila je PROMENA koja je zaludela sve MUŠKARCE (VIDEO)

Ispričala je da je i svoj izgled dosta zapustila

Jedna žena je u ispovesti na TikToku ispričala kakao je strahovala da će je muž ostaviti jer je jako rano ostala bez zubi.

Ispričala je da je i svoj izgled dosta zapustila.

A onda je usledila promena kojoj niko nije mogao da se nada.

Jednog dana prelomila je u glavi i rešila da ugradi zube, a i da se pozabavi fizičkim izgledom.

Alisija je sada lepotica koja bi svakog muškarca oborila s nogu. Iako trenutno puca od samopouzdanja, ne krije da je ranije imala probleme i živela u konstantnom strahu i nesiugrnosti.

– U sadašnjeg muža zaljubila sam se kada sam imala 18 godina, a sa 20 sam se udala za njega. Prvu bebu rodila sam godinu dana kasnije, a tokom trudnoće shvatila sam da imam probleme sa zubima. Kako je vreme odmicalo, zubi su počeli sukcesivno da mi ispadaju i mislila sam da će me suprug ostaviti – navela je Alisija.

@princxssglitterhead

Thank you for the happiest year of my life🥺#TakeTheDayOffChallenge #birthdaysuit #truecolors #toothlessprincess #withorwithout #bethechange#grateful

♬ original sound – 𝙙𝙚𝙬𝙚𝙚𝙚 – dw

Naprotiv, Džoš je oduvek bio uz nju, pružao joj je podršku, a zajedničkim snagama doneli su odluku da ugradi veštačke zube.

Alisija tvrdi da je takođe imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma.

Takođe je, osim ispadanja zubi, doživela veliku promenu u licu, a na TikToku je pokazala kako je izgledala ranije pre nego što se sredila.

@princxssglitterhead

Reply to @joeblemm70 the real reason I don’t care what any man thinks🔥#daddyjosh#toothlessgirl #marriagevibes #whatdoesitmean #denturesandpregnancy

♬ a thousand years (lullaby) – christina perri

Iako su mnogi “odlepili” za njenim sadašnjim izgledom, bilo je i onih koji su je izvređali da i dalje izgleda ružno bez šminke i da nikad ne bi bili sa njom.

“Ovo bi trebalo da se proglasi ratnim zločinom”, “Kad budem tražio devojku, to će biti verovatno na bazenu kada je ona bez trunke šminke”, samo su neki od zluradih komentara.

Ipak, oni koji je podržavaju navode da se srećna što pored sebe ima takvog muža koji je u svemu uz nju. (espreso.co.rs)

Odgovori