IŠLA SAM NA PSIHOTERAPIJE DOK SAM BILA SA DARKOM LAZIĆEM! Barbara Bobak otkrila zbog čega je potražila stručnu pomoć!

Showbizz

IŠLA SAM NA PSIHOTERAPIJE DOK SAM BILA SA DARKOM LAZIĆEM! Barbara Bobak otkrila zbog čega je potražila stručnu pomoć!

Folk pjevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji “Amidži šou”, a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem.

Barbara je na konstataciju voditelja da se ona i Darko nisu vidjeli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, pjevačica je otvoreno priznala:

– Potražila sam stručnu pomoć prije raskida, ako ćeš iskreno (smijeh). Zbog svega toga mi se život iz korjena promjenio naglo. Ja sam neko koje vodio neki jako “optimalan” život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala – priznala je Barbara.

Ipak, istakla je da nije na psihoterapije išla samo zbog Darka.

– Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu. Nisam sad striktno zbog raskida sa Darkom išla kod psihoterapeuta.

Iznenadna popularnost i život pod lupom javnosti teško su joj pali.

– Nije lako nositi se s tim, meni nije. Nisam imala od koga da primim neki savjet. Niti se družim sa nekim sa estrade, niti poznajem bilo koga – priznala je pjevačica, koja je otkrila da sa bivšim dečkom nema nikakav kontakt.

– Nismo ni u kakvim odnosima, niti ima potrebe. Ne vezuje nas ništa, zašto bih morala da imam bilo kakav vid kontakta, odnosa sa njim? Nisam neko ko će biti prijatelj sa bivšim, svu sreću ti želim, što dalje od mene.

Podsjetimo, pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Katarina ozvaničili su vezu posle nekoliko mjeseci, a pjevač je nedavno šokirao javnost kada je otkrio da je sve bivše partnerke varao s njom. (balasevizam.novi.ba)

Odgovori