Tragedija na Viru: Majka troje djece poginula u nesreći

Region

Tragedija na Viru: Majka troje djece poginula u nesreći

U subotu navečer, na otoku Viru, dogodila se teška prometna nesreća koja je rezultirala gubitkom jednog života i ozljedama više osoba.

Prema izvještaju zadarske policijske uprave, nesreća se dogodila u 23:40 sati, kada je pješakinja smrtno stradala, a četiri su osobe ozlijeđene. Ozlijeđeni su hitno prevezeni u bolnicu u Zadru.

Na mjestu nesreće odmah je pokrenut očevid, pod vodstvom zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Zadru, uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Prema neslužbenim informacijama koje je objavio Novi list, poginula je majka troje djece, koja su također ozlijeđena u ovoj tragičnoj nesreći.

Ovaj tragični događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu, ostavljajući za sobom tugu i bol obitelji i prijatelja nastradale.

Dragi Bože, u ovim teškim trenucima ispunjenim tugom, molimo Te da svojom milošću zaštitiš i utješiš djecu koja su pretrpjela ovu nesreću te im pomogneš da se oporave od svojih ozljeda. Neka osjete Tvoju prisutnost i ljubav u svakom trenutku. Amen. (novizivot.net)