Tuga: Ovo je poslednja odluka Bojana Tomovića

Region

Tuga: Ovo je poslednja odluka Bojana Tomovića

Zdravstveno stanje Bojana Tomovića sve je lošije

Pevač, Bojan Tomović već godinama bori se sa bipolarnim poremećajem, teškom psihičkom bolešću koja ga onemogućava da normalno funkcioniše. Kako sam priznaje, njegovo stanje ide od totalne euforije od koje ne može da spava noćima, do potpune depresije koja ga danima veže za krevet. Zdravstveno stanje Bojana Tomovića je, kako piše Republika, sve lošije.

Kako prenosi pomenuti portal, pevač se umorio od bolnica i bolesti i priznaje da su ga lekovi deformisali u svakom smislu, te se zbog toga odlučio na mnogo težak korak – eutanaziju.

Zdravstveno stanje Bojana Tomovića godinama je loše
Pevač je nekoliko puta pokušao da izvrši samoubistvo, ali na sreću nije uspeo. Pošto je to najveći greh on se kaže odlučio za eutanaziju koja je u Holandiji legalna.

Svi veruju i nadaju se da će Bojan odustati od ove namere, te de će se u potpunosti izlečiti i da će se vratiti na staze stare slave, međutim, pevačeve izjave i objave na društvenim mrežama često plaše njegove fanove.

On je jednom prilikom objavio fotografiju za koju kaže da će se naći na njegovoj umrlici, te da na istoj ima tužne oči. A, jednom prilikom se obratio majci i bratu tražeči da ga sahrane na Cetinju, pored oca.

 

– Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu moje crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude – priznao je nedavno Bojan. (ekskluziva.ba)