OVO JE NEMANJA (18) KOJI JE STRADAO Kolima direktno udario u autobus pun putnika, oglasili se i iz škole u koju je išao (FOTO)

Region

OVO JE NEMANJA (18) KOJI JE STRADAO Kolima direktno udario u autobus pun putnika, oglasili se i iz škole u koju je išao (FOTO)

Nemanja Š. (18) nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na starom putu Novi Sad – Inđija kada se sudario sa autobusom punom putnika.

Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola “Mihajlo Pupin” u Inđiji, koju je pohađao nastradali mladić N. Š.

Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin” N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija – Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro – stoji na sajtu škole.
U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je jutros povređeno 36 ljudi, život je izgubio N.Š. (18) iz naselja Banstol u Mesnoj zajednici Maradik, a kako saznaje “Blic”, on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

 

“Sve se desilo dok smo se mimioilazili”

Nije to bila nikakva nasilnička vožnja. Ne znam šta se tačno dogodilo. Sve se desilo dok smo se mimoilazili. Odjednom smo videli automobil kako skreće u našu traku. Vozač je probao da ga izbegne, skrenuo je naglo desno ali nije uspeo da izbegne direktan sudar sa, kako smo kasnije saznali, momkom koji je upravljao automobilom – priča za “Blic” jedan od putnika u autobusu.
Na putu su vidljivi tragovi krvi, a u jarku delovi vozila koji su odvaljeni sa automobila i autobusa koji su učestvovali u udesu.

Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu. (blic.rs)