BORBENO VOZILO SMRSKALO I ZGNJEČILO FORD KOJI JE ZAVŠIO POD TOČKOVIMA! Nove jezive slike nesreće! MAJKA JEDINA PREŽIVJELA, DVA SATA JE IZVLAČILI ISPOD PASARSA! (FOTO)

Region

BORBENO VOZILO SMRSKALO I ZGNJEČILO FORD KOJI JE ZAVŠIO POD TOČKOVIMA! Nove jezive slike nesreće! MAJKA JEDINA PREŽIVJELA, DVA SATA JE IZVLAČILI ISPOD PASARSA! (FOTO)

Vozač M. V. je oklopnim vozilom prešao na levu stranu puta, nakon čega se dogodila nesreća

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.10 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, Danijel Lazović (33) i njegovo troje dece L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i komšinica D. K. (1997), dok je njegova supruga Mirjana Lazović Bugarić (1992) zadobila teške telesne povrede.

Na mrežama su se pojavile nove slike smrskanog automobila Ford u kojem su bili nastradali, a koji je završio pod točkovima borbenog vozila Vojske Srbije.
Naime, vozač M. V. je oklopnim vozilom prešao na levu stranu puta, nakon čega se dogodila nesreća. Jedinu preživelu Mirjanu dva sata su izvlačili ispod borbenog vozila.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima Sandžaka danas, Danijel Lazović, koji je vozio automobil marke Ford, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru. On i njegova supruga, Mirjana Lazović Bugarić, takođe rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku pre nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Danas su povodom ove nesreće oglasili i i MUP i Ministarstvo odbrane.

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena – saopštio je MUP i nastavio:
Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (1991), L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i D. K. (1997), dok je M.L. (1992) zadobila teške telesne povrede.
Navodi se da je vozač oklopnog vozila uhapšen.

Ministarstvo odbrane je navelo da je do nesreće došlo tokom realizacije redovnih zadataka. Sudarili su se borbeno vozilo VS „PASARS“ sa civilnim vozilom.

Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije – navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.. (ekskluziva.ba)