UČESNICA ELITE REZALA SEBI RUKE, U TEŠKOM JE STANJU! Zbog javne prevare napravila NEVIĐENU DRAMU, ukućani unezvijereni!

Region

UČESNICA ELITE REZALA SEBI RUKE, U TEŠKOM JE STANJU! Zbog javne prevare napravila NEVIĐENU DRAMU, ukućani unezvijereni!

Zbog dečka je pokušala da naudi sebi.

Uroš Rajačić je šokirao javnost priznanjem da mu se već duže vreme dopada Mima Šarac, a da su simpatije obostrane. Ovo priznanje je usledilo samo dan nakon što je sa Ivanom imao intimni odnos, što je dovelo do emotivne buru i optužbi za sek*ualno iskorišćavanje.

Nakon javnog priznanja o simpatijama prema Mimi, sinoć su Mima i Uroš ozvaničili svoju vezu strastvenim poljupcima pred svima. Ova neočekivana promena u ljubavnom trouglu izazvala je šok i nevericu kod ostalih ukućana, a posebno kod Ivane Keneški.

Aneli je izrazila šok i zabrinutost nakon saznanja o novom ljubavnom paru, izražavajući brigu za Ivanu. Naime, Terza je otkrio da je Ivana reagovala na ovu situaciju na veoma zabrinjavajući način, isekavši se.

Mima i Rajačić zajedno – šokirana je bila Aneli, nakon čega je upitala za Ivanu.
U krevetu je, isekla se. Isekla je ruke – otkrio je Terza.

Podsetimo, Ivana sumnja da je u drugom stanju, a kako je izjavila u razgovoru sa cimerom, nju Uroš tera da popije tabletu za dan posle, jer je vrlo zabrinut da će postati otac:

Mima krenula da plače, jer me Uroš tera da popijem pilulu za 24 sata posle. Neću to da popijem, svšio je u mene. Priča njoj kako sam uzela sprmu i gurnula. Hteo je da izvadi na vreme, ali malo je bilo i u mene – rekla je Keneški sinoć.
Ja ne verujem šta trenutno moje uši čuju, ne znam ni šta bih ti rekao iskreno – rekao je Gruja. (Autor: Republika/M. I.)