SAŠA POPOVIĆ IDE DA MIJENJA KRV?! Čelnik Granda razgovarao sa stručnjacima, evo u kakvom je sada stanju i šta ga tek čeka (FOTO)

Showbizz

SAŠA POPOVIĆ IDE DA MIJENJA KRV?! Čelnik Granda razgovarao sa stručnjacima, evo u kakvom je sada stanju i šta ga tek čeka (FOTO)

Saša je razgovarao sa najvećim stručnjacima iz Evrope o svom stanju.

Direktor “Granda” Saša Popović već izvesno vreme bije životnu bitku, zbog čega se ne pojavljuje na javnim događajima i u javnosti uopšte već šest meseci.

Otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života.

Kako smo sada saznali, zbog narušenog imuniteta i bolesti sa kojom se nedavno čelnik Granda susreo, doktori su predložili da promeni krv, kako bi mu se ojačao organizam, pored već postojećih terapija kojima se podvrgao.

Saša u poslednje vreme redovno ide u inostranstvo i konsultuje se sa doktorima koji su širom Evrope najveći stručnjaci. On je u Nemačkoj na jednoj privatnoj klinici razgovarao sa doktorom koji mu je predložio menjanje krvi, što je tretman koji podmlađuje i jača organizam. Njemu je to sada preko potrebno jer treba da ojača, s obzirom na to da je na terapiji zbog koje je često malaksao – otkriva nam izvor i dalje dodaje:

 

Saša je tražio da se o njegovoj bolesti uopšte ne priča. Situacija je takva da svi i on sam navijaju da sve bude kako treba, tako da je to razlog što niko ne daje izjave ni u medijima ni ovako, daljoj rodbini i prijateljima. Na estradi mnogi znaju o čemu je reč i šta se sada dešava, ali se naravno ništa ne prenosi. Neki su poput Jelene Karleuše pričali po emisijama kako je Saša, ali naravno, pravu sliku zna samo porodica.

Podsetimo, tokom leta mediji su brujali o tome kako se Saši stanje zakomplikovalo, te je Popović uradio dodatne pretrage i specijalističke preglede da bi se utvrdio tačan uzrok tegoba koje oseća. Nakon dobijenih rezultata i obavljenih razgovora sa specijalistima odlučio je da ode u inostranstvo i tamo uradi dodatne preglede, kao i konsultacije s lekarima u vezi s daljim lečenjem. Takođe, tamo će ići na terapije.

Popović je slomio nogu i imao je gips. Međutim, doktorima se neki nalazi nisu dopali, pa su odlučili da urade dodatne analiza i snimanja. Situacija nije bezazlena, a to se vidi i po Saši i Suzani. Oni su se dogovorili da odu i u inostranstvo da bi dobio najbolju moguću terapiju – rekao je upućeni izvor blizak Popoviću za naš portal.
republika.rs