Napeto pred porođaj: Kaća jako zabrinuta, ne zna može li da se osloni na Darka, pa druge moli za pomoć

Showbizz

Napeto pred porođaj: Kaća jako zabrinuta, ne zna može li da se osloni na Darka, pa druge moli za pomoć

Supruga Darka Lazića broji sitno do porođaja

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina broje sitno dane do rođenja ćerke. Supruga Darka Lazića je vrlo aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli trenutke svoje svakodnevnice i odgovara na razna pitanja.

Supruga Darka Lazića zabrinuta, traži savet
Katarina se sada oglasila na Instagramu i obratila veoma emotivnom objavom, pokazujući koliko joj je potrebna podrška u ovim trenucima.

-Dolazak bebe na svet je poseban dan za svaku ženu, ali ono što mnoge plaši jeste porođaj. Podrška je ono što svakoj ženi treba u tom trenutku, pa bih da vas pitam, kakva su vaša iskustva i mišljenje o prisustvovanju tate na porođaju? – napisala je Katarina uz sliku u poodmakloj trudnoći sa Darkom.

Nakon što su obelodanili da stiže ćerkica, poznati folker otkrio je kako su došli do zajedničkog dogovora da se ćerka baš zove Srna.

 

– Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna – rekao je pevač za emisiju “Ekskluziv”.

Podsetimo, Katarina je nedavno otkrila da ima kilu na stoku, zbog čega će morati na operaciju.

-Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim – objasnila je ona.

Darkova supruga je svoje pratioce iznenadila kada je izjavila da se tokom trudnoće ugojila samo tri kilograma.

– Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… samo, moraću da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita.

– Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika – napisala je supruga Darka Lazića. AUTOR: Svet