“TO JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO SE DOGODILO” Terza se nakon flerta sa Sofijom podsetio ljubavi sa Milicom, ona ponovo burno reagovala

Showbizz

“TO JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO SE DOGODILO” Terza se nakon flerta sa Sofijom podsetio ljubavi sa Milicom, ona ponovo burno reagovala

Borislav Terzić Terza nekoliko puta je flertovao i slao tajne signale Sofiji Janićijević, a na kompletnu situaciju je burno reagovala njegova trudna verenica Milica Veličković koja je, kako kaže, zauvek stavila tačku na odnos sa njim.

Danas se podsetio ljubavi sa Milicom, njihovih prvih pogleda i emocija, na šta je ona ponovo hitno reagovala i oglasila se za domaće medije.

– Ulazimo na žurku, sve okolo baloni. Žurka je bila ludilo. Tad je bilo baš emotivno… Mi smo bili prva veza, prva ljubav ovde. Od prvog dana smo zajedno i prvog dana smo legli u krevet – govorio je Terza svojoj cimerki.

– Ne znam da li si gledala… Kad smo dolazili u karantin, plakali smo. Jeza… Svi su plakali… Naša situacija je nešto najlepše što se desilo prošle godine u rijalitiju – govorio je Terza.

Na ovu situaciju se oglasila i njegova trudna Milica koja je samo kratko bza domaće medije izjavila:

– Kao što sam rekla on misli da je super i da ne radi ništa, totalno nesvestan da sve vidim. Misli da je sve okej, drago mi je što priča o detetu koje ga ne interesuje dok šalje srca čim otvori oči – rekla je Milica. (Kurir.rs/Pink.rs)