Muž čekao da mu žena umre kako bi postao žensko

Region

Muž čekao da mu žena umre kako bi postao žensko

“Ne znam kako uvjeriti ljude da sam iznutra oduvijek bila žena”

Muž je cijelo vrijeme potajice bio u braku s ženom koja je i on htio postati. Nakon ženine smrti od raka je promijenio spol i postao žensko.

Tony i Theresa, par iz Velike Britanije, upoznali su se u pubu u Corbyju i vjenčali samo nekoliko tjedana kasnije.

Ono što je u međuvremenu počelo stvarati probleme u njihovoj obitelji, u kojoj su dobili dvoje djece, uz jedno koje je Theresa imala iz prvog braka, bila je Tonyjeva potreba da se oblači kao žena.

Najjeziviji dio počinje kada nakon njezine smrti prizna da je jedan od razloga zašto se oženio to što je želio živjeti i izgledati kao njegova žena.

Danas se Tony zove Cherylin Hall, predstavlja se kao transrodna osoba, ima 59 godina i radi na proizvodnoj liniji u Northamptonshireu.

Priznaje da je oduvijek želio živjeti kao žena, no s obzirom na to da je odrastao u sedamdesetima – nikad si nije mogao “priuštiti” promjenu spola, jer se zbog konzervativne društvene atmosfere bojao suočavanja s obitelji i okolinom.

“Živio sam u laži, njena smrt je bila idealan trenutak za promjenu”
“Živio je u laži”, kako kaže, sve do 2019. godine, kada mu je supruga Theresa umrla od raka. Tada je shvatio da je “život prekratak” i da je ovo “idealna prilika da postane ona”.

Inače, Tony je odmalena volio gledati majku kako se dotjeruje te je kriomice nosio njezine haljine i štikle.

“Jedino sam se tako osjećala kao prava ja. Ne znam kako uvjeriti ljude da sam iznutra oduvijek bila žena”, rekla je Cherylin, koja je nekada bila Tony.

U braku su dobili dvoje djece, koja nisu prihvaćala njegove sklonosti
Tony i Theresa upoznali su se kad je ona imala 23 godine – i još uvijek bila muškarac – u lokalnom pubu.

“Nikad ne bih razgovarao s njom, bio sam previše sramežljiv i previše zainteresiran da izgledam kao žena, ali nekako smo ušli u komunikaciju. Razgovarali smo i ostalo je povijest. Bila je visoka, plava i uvijek je nosila štikle i haljinu. To je točno ono što sam željela i što sam htjela biti, mislim da je to dio razloga zašto sam se zaljubila u nju – htjela sam biti ona”, rekla je Cherylin.

Osim Roba, koji je bio Theresin sin iz njezinog prethodnog braka, imali su još sina Keitha i kćer Cody, a kada je Tony jednom prilikom svojoj djeci priznao da se voli odijevati kao žena, u obitelji su nastali značajni problemi, što ga je prisililo da opet u tajnosti prakticira svoje sklonosti.

Promijenio je spol
Kada mu je supruga umrla 2019., Tony priznaje da je patio, ali i da je bio jako uzbuđen jer je konačno dobio priliku ‘zamijeniti’ je i nastaviti život u ‘njezinim cipelama’.

Odnos s djecom nije spominjao, ali ako uzmemo u obzir da nisu prihvatili njegovu sklonost da se oblači kao žena, sigurno nisu prihvatili ni njegovo preuzimanje identiteta njihove pokojne majke.

Inače, Cherylin je tek nekoliko mjeseci kasnije službeno dijagnosticirana rodna disforija te su joj prepisani hormoni, a u međuvremenu je potpuno promijenila spol. novizivot.net