Ovo je motociklista koji je izgubio život u Živinicama: “Nema više našeg Aladina”

Region

Ovo je motociklista koji je izgubio život u Živinicama: “Nema više našeg Aladina”

Vozač motocikla podlegao je povredama na Univerzitetskom centru (UKC) Tuzla od posljedica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Živinice-Lukavac u mjestu Priluk, rečeno je u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

U nesreći su učestvovali vozači Passata i motociklista Aladin H. iz Živinica koji je nažalost izgubio život piše Crna-Hronika.

Treća sreća, vjenčanica će biti divna, svadba pravi spektakl: Karleuša sve priznala o novom dečku, ove riječi joj Duško neće oprostiti

Aladin je inače poznat u Živinicama kao veseljak i draga osoba. Bavio se muzikom, pjevao i svirao, vozio motore. Bio je član “Black Bikers” auto-moto kluba Živinice.

 

Od Aladina se opraštaju prijatelji na Facebook-u:

-“Nema više našeg Aladina”

-Jos uvijek ne vjerujem i nije istina da si otisao i napustio nas, opet je zaigralo i srce i duša od tuge
El Fatiha da ti dragi Allah podari lijepi Džennet.

Oglasila se i policija MUP-a TK.

Portparol Uprave policije kantonalnog MUP-a Adnana Sprečić rekla je da se jutros oko 9.00 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali Passat i motocikl.

“Vozač motocikla zadobio je povrede opasne po život, te je vozilom Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Živince prevezen u UKC Tuzla, gdje je preminuo uprkos ukazanoj medicinskoj pomoći”, rekla je Sprečićeva.

Ona je dodala da na mjestu saobraćajne nesreće policija vrši uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac.

Saobraćaj na ovoj dionici puta obustavljen je od 9.45 sati do završetka uviđaja. (Pressmediabih.com)