Karleušina ćerka na ivici suza! Nika pošla u srednju školu, pa otkrila šta je doživela: “Jako je neprijatno”

Showbizz

Karleušina ćerka na ivici suza! Nika pošla u srednju školu, pa otkrila šta je doživela: “Jako je neprijatno”

Ćerka pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Nika Tošić, krenula je u srednju školu i svojim najnovijim snimkom nasmejala mnoge.

Nika je, naime, veoma aktivna na platformi Tiktok, gde uglavnom objavljuje šaljive vlogove, koji su jako viralni.

 

Tako je ona sada, kada je prošlo nekoliko dana od početka nove školske godine, i novog iskustva za nju s obzirom na to da je pošla u srednju, podelila svoja iskustva o školi i novim drugarima, zbog čega se umalo i rasplakala.

– Updejt za srednju školu. Krenula sam u srednju školu i sad ću Vam ja reći kakvo mi je iskustvo do sad bilo. Evo, nije mi se svidelo uopšte, odeljenje, kao razred je tako neprijatan. Hoću da se sprijateljim s nekim, i evo na primer, ja dodam kao na primer, gde si pre išao u školu i oni mi kažu nebitno gde… I, neprijatna tišina, ja još nešto da dodam, ako već nema ni ona drugarice, ajde da se sprijateljim. Ljudi ovde nisu socijalni…

– I, kako ću naći prijatelja. Znači svaka osoba mi je to uradila. Hoću da se družim s nekim, ali neću imati prijatelje.. Mislim, imam prijatelje iz osnovne škole sad smo u istom odeljenju, ali to se ne računa zato što su one drugarice iz osnovne škole. Kkao ja da nađem drugarice u srednjoj školi, ako će sve biti takve. Jako je neprijatno, jako, za sad. Znam, znam tek je počela škola, ali samo sam htela da kažem za sad kako mi je. Kao razred, odeljenje, neprijatno, jako neprijatno.

– Ovo je tek za sad, ima još vremena, ne hejtujem nikoga, ne hejtujem školu. Ovo je samo za sad, nadam se, ali jesu svi pneprijatni, to mogu reći. Ako vidim da osoba nije zainteresovana, što bih ja nastavljala razgovor.

Inače, za prvi dan škole i upoznavanje sa novim drugarima, Nika se posebno doterala. Odabrala je belu kombinaciju – svečane, letnje pantalone i majicu na kratke rukave koja je otkrivala njena ramena, dok je kosu uvila i stavila blagu šminku.

Posebnu pažnju privukla je torba francuskog brenda “Longchamp”, koja je trenutno veoma popularna u svetu. Njena cena iznosi oko 16.386 dinara, a Nika je sebi odabrala jednu u krem nijansi, sa braon detaljima. (Telegraf.rs)