Obitelj se oprašta od Luke (26) koji je pronađen mrtav, iza sebe je ostavio 2-godišnjeg sina

Region

Obitelj se oprašta od Luke (26) koji je pronađen mrtav, iza sebe je ostavio 2-godišnjeg sina

Neutješna obitelj i prijatelji opraštaju se od Luke, a sada se oglasila i njegova bivša partnerica koja je podijelila fotografiju s njihovim sinom.

“Htjeli smo sve napraviti, ali opet nismo uspjeli. Ostavio si pola sebe zauvijek kraj mene. Brinut ću se o njemu kao da si tu. Hvala ti Luka na svemu. Počivaj u miru”, napisala je Lukina bivša partnerica Aleksandra s kojom ima dijete.

Luka Vuksanović doživio je prometnu nesreću kod Mladenovca kada se automobilom zabio u bankinu ​​i potom nestao. Očevici su odmah izašli iz kuća i obližnjih zgrada u pomoć kada su začuli jak udar u nasip, no kada su prišli automobilu, Luke nije bilo.

 

 

Potraga za njim trajala je devet dana, a u ponedjeljak je pronađen 100-tinjak metara od mjesta gdje je ostavljen potpuno uništeni automobil.

Tijelo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju, a za sada nikome nije jasno kako ga nitko nije mogao pronaći devet dana, a sve vrijeme je bio u blizini.

 

Luka je bio sam u automobilu i krenuo je kod prijatelja. Na naplatnoj kućici razgovarao je s radnicom o ENP-u, jer uplata nije bila dobro očitana, zbog čega se vraćao.

Obitelj i dječačić su u našim molitvama!

novizivot.net