ŽENU UBIO U KUPATILU, PA SE UPUCAO U GLAVU! Najnoviji detalji zločina u Novom Pazaru: Tijelo muškarca ležalo u hodniku porodične kuće!

Region

ŽENU UBIO U KUPATILU, PA SE UPUCAO U GLAVU! Najnoviji detalji zločina u Novom Pazaru: Tijelo muškarca ležalo u hodniku porodične kuće!

Porodica Mujović nije ranije prijavljivala nasilje!

Muškarac Ahmet. M.(1969) iz Novog Pazara ubio je svoju suprugu Šefkiju Mujović (1970) iz vatrenog oružja, a zatim izvršio samoubistvo u porodičnoj kući u naselju Mur. Tela supružnika otkrio je komšija, koji je odmah pozvao policiju. Zločin se dogodio unutar njihove porodične kuće, prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija.

Takođe, prema prvim informacijama, muškarac je ubio svoju suprugu dok je bila u kupatilu, a potom je na hodniku kuće pucao u sebe.

Ceo slučaj otkriven je jutros, kada su tela pronađena, a ova porodica do sada nije imala prijava za nasilje.

Iza supružnika ostalo je pet ćerki. Njihova tela odmah su poslata na obdukciju.

Podsećamo da se identična tragedija dogodila i juče u selu nadomak Vranja.

Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom slučaja ubistva i samoubistva u selu Gornji Vrtogoš kod pomenutog grada.

Dana 27. avgusta od strane Policiјske uprave u Vranju obavešten јe dežurni јavni tužilac Višeg јavnog tužilaštva u Vranju da јe tog dana, u јutranjim satima, oko 07.00 časova, u selu Vrtogoš, grad Vranje, u porodičnoј kući vlasništva S. N. iz Vranja, došlo do ubistva žene V. K. (52) iz Beograda, opština Rakovica, učinjenog od strane bivšeg emotivnog partnera D. Ј. iz Јagodine.
Prema prvim podacima sa uviđaјa D. Ј. јe sa dva hica iz pištolja lišio života V. K., a potom izvršio samoubistvo – navodi se u saopštenju.

(Autor: Republika/J.B.)