OKO ANELI AHMIĆ ĆE SE OTIMATI U “ELITI 8!” Janjuš će imati pune ruke posla, nije ni slutio da će mu se bivša ovako TRANSFORMISATI!

Showbizz

OKO ANELI AHMIĆ ĆE SE OTIMATI U “ELITI 8!” Janjuš će imati pune ruke posla, nije ni slutio da će mu se bivša ovako TRANSFORMISATI!

Aneli Ahmić se skinula, pa pokazala da je spremna za novu sezonu rijalitija.

Aneli Ahmić, poznata po svom izvajanom telu i atraktivnom izgledu, trenutno uživa na letovanju u Dubrovniku sa svojom ćerkicom Norom. Za njih dve je iznajmila luksuznu vilu kako bi uživale u miru i privatnosti.

Aneli je poznata po tome što voli da slika svoje telo u kupaćem kostimu i redovno objavljuje provokativne slike na društvenim mrežama. Ovog puta, iznenadila je mnoge svoje pratioce objavivši vrele snimke iz Dubrovnika, što je izazvalo veliku pažnju i komentare mnogih muškaraca.

Iako je Aneli odlučila da uživa sama sa svojom ćerkicom, mnogi se pitaju da li će se njeno mišljenje o ljubavi promeniti u skorije vreme. Dok se spekuliše o tome da li će se Aneli zaljubiti, ona nastavlja da intrigira javnost svojim zanosnim izgledom i avanturama na društvenim mrežama.

Kasting za osmu sezonu rijaliti programa “Elita” i dalje traje, a ovih dana otkrivena su imena nekoliko takmičara koji će biti deo šou-programa narednih meseci. Naime, do sada su otkrivene dve nove učesnice, a reč je o Ivani Kaneški i o Aleksandri Vučenović, koje nisu poznate javnosti. Bivši zadrugar Stefan Karić je takođe potpisao ugovor s Velikim Šefom za ulazak u “Elitu 8”. Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će u ovoj sezoni ponovo biti i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka iz “Elite 7”, koja se sada vraća jača nego ikad.

(Autor: Republika/M. I.)