Elma Elfić Zukorlić na moru sa sestrama – Ne zna se koja je ljepša

Region

Elma Elfić Zukorlić na moru sa sestrama – Ne zna se koja je ljepša

Elma Elfić Zukorlić, udovica rahmetli Muamera Zukorlića, hrabro je nastavila svoj život sa četvoro maloljetne djece, uprkos svim izazovima koje joj je sudbina nametnula.

Kao jedan od najbližih saradnika svog supruga, borila je sve njegove bitke, kako životne tako i političke.

Iako je nakon njegove smrti postala meta partijskih drugova, njena snaga i odlučnost donijele su joj novo imenovanje na mjesto državnog sekretara u ministarstvu, čime je obradovala mnoge.

 

Upravo sada, Elma sa pravom uživa u zasluženom odmoru sa svojim sestrama. Na nedavnoj fotografiji objavljenoj na njenom profilu, Elma pozira sa svojim sestrama, a njihova ljepota ostavlja bez daha. Svaka od njih zrači posebnim šarmom i osmijehom, prenoseći radost i pozitivnu energiju na sve koji pogledaju ovu prelijepu sliku.

Ovo vrijeme provedeno zajedno u krugu porodice za Elmu je neprocjenjivo. Fotografije govore više od riječi o dubokoj povezanosti između sestara, a njihova sreća i harmonija prenose se na sve one koji imaju priliku da uživaju u ovom intimnom trenutku sa njima.

Spekulacije o tome koja od sestara je najljepša postaju nebitne kada se posmatra ljepota njihovog duha i bliskosti, što zaista čini ovu sliku nezaboravnom. Ljepota koju one dijele nije samo fizička, već i emocionalna i duhovna, a to je ono što ovu priču čini tako posebnom. (pressmediabih.com)