“TRI BELA LEPTIRA ODNEO JE VETAR U PLAVE VISINE” Prijatelji i porodica se potresnim rečima opraštaju od devojčice koja je umrla nakon nesreće u Sjenici

Region

“TRI BELA LEPTIRA ODNEO JE VETAR U PLAVE VISINE” Prijatelji i porodica se potresnim rečima opraštaju od devojčice koja je umrla nakon nesreće u Sjenici

Lina Fehratović, starija kćerka Hasredina Fehratovića, koja se danima borila za život nakon teške saobraćajne nesreće kod Sjenice, nažalost je preminula u bolnici.

Nesreća se dogodila na Pašinom Brdu kada je vozač Mercedesa, ne prilagodivši preticanje kolone vozila, direktno udario u Audi u kojem je bila porodica Fehratović iz Novog Pazara.

Lina će danas biti sahranjena u selu Murovci.

U ovoj tragičnoj nesreći, Hasredin Fehratović (41), otac porodice, izgubio je život na licu mesta, kao i mlađa ćerka, dok se Lina danima herojski borila za svoj život.

 

Kobni sudar dogodio se 9. avgusta kada je vozač Mercedesa, kojim je upravljao Dženan Korać, preticao kolonu neprilagođenom brzinom, izgubio kontrolu i direktno se sudario sa Audijem u kome je bila porodica Fehratović. Korać je, takođe, poginuo na licu mesta.

Porodica nema od tuge
Porodica, prijatelji, komšije i poznanici opraštaju se rečima punim bola i tuge od porodice Fehratović. Za njih su na društvenim mrežama osvanule potresne reči rodbine.

 

”Polako mi nedostaje izgovora i opravdanja,

gušim se u mreži od iznuđenih laži,

a nisam majko, ni kriv ni dužan…

Lažem te, a osećam da ti to znaš

slutiš da nešto nije u redu,

al nema duše koja ovo doslutiti može …

Ja ne mogu da izgovorim istinu,

ne mogu da budem taj heroj ubica

koji će ti zariti tri krvava noža u srce …

Ne jedan, ne dva … već tri …

Bacam ih u vatru, a ono tri bela leptira,

odneo ih vetar, u plave visine, u Dženet majko…

Mrzećeš me majko, al nisam ja heroj,

da te ubijem, da i bez tebe ostanem

bolovat ćemo zajedno, do kraja života .

Da nam se Allah dragi smiluje …

Samo oni koji čvrsto veruju, ne mrze …

Da bude nauk onima koji ostaju …”

(Republika)